disclaimer

Buro Ben van Lieshout spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze site.


Ook streeft zij naar een goede toegankelijkheid van deze site.  

Buro Ben van Lieshout behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen.


Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Buro Ben van Lieshout geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. 


Ook wordt  geen aansprakelijkheid aanvaardt indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten in of vertraging in het verstrekken van informatie.  

Formulieren op deze site vragen soms om contactinformatie van gebruikers (zoals naam en e-mailadres)


Deze gegevens worden gebruikt om de bezoekers te informeren en indien nodig om contact op te nemen. U kunt aangeven in de toekomst geen e-mail van ons te willen ontvangen door dit via mail ( contact) door te geven.


Voorzover deze website links bevat naar andere websites is Buro Ben van Lieshout in verantwoordleijk voor de inhoud of privacybeleid van deze websites, behoudens die door haar worden beheerd.


Publieke forems

Deze website kan chatruimtes, forums, prikborden en/of nieuwsgroepen beschikbaar stellen voor gebruikers. Denkt u er aan dat informatie die u in deze gebieden bekend maakt, publieke informatie wordt en dat u voorzichtigheid in acht moet nemen bij het openbaar maken van persoonlijke gegevens.


Dat u voorzichtigheid in acht moet nemen bij het openbaar maken van persoonlijke gegevens.Overnemen van zaken uit deze website is mogelijk na overleg.

Linken naar deze sites is geen probleem, wel graag even een berichtje.Home Buro Ben van Lieshout Cursussen Schema's Contact
BURO BEN VAN LIESHOUT Arbeidsdeskundige ondersteuning & websites
Home Aanmelding & informatie Update SV Verdieping Poortwachter WIA Verdieping & Praktijk Omgaan met persoonsgegevens Cursus op maat
Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy verklaring Privacy & Aquisitie

BURO BEN VAN LIESHOUT

Ben van Lieshout

geregistreerd & gecertificeerd arbeidsdeskundige


Luitvoort 16

5706 HC  Helmond

0492550025

kvk 17210495

©2018 Buro Ben van Lieshout