het SV College
het SV College is een initiatief van Buro Ben van Lieshout

Individuele workshop poortwachter - re-integratie

Doel (Basis)kennis op doen van de wet verbetering poortwachter met specifieke aandacht voor re-integratie spoor 2 en de RIV toets. Inhoud De workshop wordt individueel in een een-op-een setting gegeven waarbij direct aangesloten wordt bij de kennis, ervaring en behoeften van de deelnemer. Ideaal voor startende professionals op het terrein van re-integratie in relatie tot de sociale zekerheid/WVP. In een dagdeel wordt de basis van de wet verbetering poortwachter besproken met specifieke zaken rond re-integratieverantwoordelijkheden en met de focus op de re- integratie inspanningen spoor 2 (andere werkgever). Zaken die onder aan bod komen zijn: Wanneer dient spoor 2 gestart te worden? Wat mag verwacht worden? Wanneer is een spoor 2 traject adequaat? Persoonsprofiel, ICF model, zoekprofiel, daadwerkelijke acties Actoren en verantwoordelijkheden Wat te doen bij stagnatie Wat en hoe dient gerapporteerd te worden en aan wie Dit alles vanuit de praktijk, met voorbeelden en eigen casuïstiek waarbij uiteraard volop gelegenheid is voor het stellen van vragen. Het vooraf doornemen van de werkwijzer poortwachter strekt tot aanbeveling. Cursusleider De cursus wordt verzorgd door en Ben van Lieshout, gecertificeerd Register- Arbeidsdeskundige. Ben is sedert 1980 werkzaam in de sociale zekerheid en heeft zich gespecialiseerd op het terrein van de wet- en regelgeving. Naast cursussen verzorgt hij onder andere de website www.dearbeidsdeskundige.nl Doelgroep Startende professionals in de sociale zekerheid bijv als Re-integratiecoach, loonbaancoach, casemanager, sociaal medische verpleegkundige, hr medewerker e.d.
Ø
Ø
Ø
Ø
Ø
Ø
Ø

Cursusmateriaal

Cursusmateriaal De cursist ontvangt aan het begin van de cursus de hand out van de presentatie en er zijn verwijzingen naar achtergrondinformatie.

Aanvullende informatie

De duur van de workshop is dagdeel van ongeveer 2,5 uur. Locatie, datum en tijd in overleg. Bij voorkeur op vrijdagochtend. Na afloop van de cursus wordt op verzoek een certificaat uitgereikt

Kosten

De prijs van de workshop is Individueel € 250,00 exclusief btw De prijs is inclusief het cursusmateriaal en exclusief evt. extra kosten i.v.m. externe locatie. Boven 25 km enkele reis zullen reiskosten in rekening gebracht worden. Na aanmelding wordt z.s.m. contact opgenomen voor een afspraak over datum, tijd en locatie.

Professionals in een dag up-to-date

Workshop