het SV College
het SV College is een initiatief van Buro Ben van Lieshout

Individuele workshop

1.

poortwachter - re-integratie

Doel (Basis)kennis op doen van de wet verbetering poortwachter met specifieke aandacht voor re-integratie spoor 2 en de RIV toets. Doelgroep Professionals in de sociale zekerheid bijv als Re-integratiecoach, loonbaancoach, casemanager, sociaal medische verpleegkundige, hr medewerker e.d. die starten met Spoor 2 trajecten in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter of verdieping zoeken . Inhoud De workshop wordt individueel in een een-op-een setting gegeven waarbij direct aangesloten wordt bij de kennis, ervaring en behoeften van de deelnemer. Ideaal voor startende professionals op het terrein van re-integratie in relatie tot de sociale zekerheid/WVP. In een dagdeel wordt de basis van de wet verbetering poortwachter besproken met specifieke zaken rond re-integratieverantwoordelijkheden en met de focus op de re- integratie inspanningen spoor 2 (andere werkgever). Zaken die onder aan bod komen zijn: Wanneer dient spoor 2 gestart te worden? Wat mag verwacht worden? Wanneer is een spoor 2 traject adequaat? Persoonsprofiel, ICF model, zoekprofiel, daadwerkelijke acties Actoren en verantwoordelijkheden Wat te doen bij stagnatie Wat en hoe dient gerapporteerd te worden en aan wie Dit alles vanuit de praktijk, met voorbeelden en eigen casuïstiek waarbij uiteraard volop gelegenheid is voor het stellen van vragen. Het vooraf doornemen van de werkwijzer poortwachter strekt tot aanbeveling. 2. voor ervaren professionals op maat aan de hand van eigen vragen/casuïstiek Doel Kwaliteitsverbetering van het eigen werk. Doelgroep Professionals in de sociale zekerheid bijv arbeidsdskundigen Re-integratie- en/of loonbaancoaches, casemanagers, bedrijfsartsen, hr medewerker e.d. Inhoud De workshop wordt individueel in een een-op-een setting gegeven waarbij direct aangesloten wordt bij de kennis, ervaring en behoeften van de deelnemer. De workshop is volledig op maat waarbij de vragen en casuïstiek door de cursist zelf vooraf wordt aangeleverd. De workshop biedt geen ruimte om concrete, individuele, gevalsbehandeling te bespreken. Ideaal als onderdeel van reflectie op het eigen werk en het up-to-date houden van de kennis.
Ø
Ø
Ø
Ø
Ø
Ø
Ø

Kosten

De prijs van de workshop is Individueel € 225,00 De prijs is exclusief evt. extra kosten i.v.m. externe locatie. Boven 25 km enkele reis zullen reiskosten in rekening gebracht worden

Aanvullende informatie

De duur van de workshop is dagdeel van ongeveer 2,5 uur. Locatie, datum en tijd in overleg. online via ms teams is ook mogelijk. Bij voorkeur op vrijdagochtend. Na afloop van de cursus wordt op verzoek een certificaat uitgereikt De workshops worden individueel aangeboden. In overleg is deelname van meerdere cursisten of incompany bespreekbaar. . Na aanmelding wordt z.s.m. contact opgenomen voor een afspraak over datum, tijd en locatie.

Professionals in een dag up-to-date

Workshop