het SV College
het SV College is een initiatief van Buro Ben van Lieshout

Open cursussen

Door het SV College worden regelmatig cursussen aangeboden waarvoor professionals in de sociale zekerheid is individueel kunnen aanmelden. De cursussen vinden meestal plaats op de vaste cursus locatie van het SV College: de Brandevoortse Hoeve in Helmond. De cursussen duren 1 of 2 dagdelen en zijn inclusief de lunch. Voor arbeidsdeskundigen zijn de cursussen geaccrediteerd. Accreditatie voor andere beroepsgroepen in overleg. Ga naar het cursusaanbod voor meer informatie en aanmelding.

In-Compagnie

Het SV College verzorgt ook in-compagnie cursussen. Hierbij kan een door het SV college aangeboden cursus bij u op locatie worden verzorgt. Het is ook mogelijk om een cursus of workshop te verzorgen die geheel aan uw wensen is aangepast. Neem voor verdere informatie even contact op.

1 op 1 individuele workshop

Het SV College biedt de mogelijkheid om individuele workshops te volgen. Ideaal voor startende professionals die een stuk basis willen hebben vanuit de praktijk, maar ook voor de ervaren professionals die graag een keer apart aan de hand van eigen vragen en casuïstiek (geen gevalsbehandeling)

Online

Het SV College ontwikkelt een aantal cursussen die online te volgen zullen zijn. Op dit moment is de cursus de WIA beoordeling als zelfstudie te volgen
De wetgeving op het terrein van de sociale zekerheid wijzigt snel. Voor een goede advisering aan cliënten en klanten is het van essentieel belang dat de professional over actuele informatie beschikt m.b.t. wet- en regelgeving, subsidiemogelijkheden, definities e.d. Vanuit het motto “in 1 dag weer up-to-date” biedt het SV College hierin ondersteuning.
Diensten van het SV College

Professionals in een dag up-to-date

Cursus op maat Speciale wensen voor een cursus of workshop op het terrein van de sociale zekerheid? neem dan contact op om de mogelijkheden zowel online via msteams of op locatie te bespreken.