het SV College
het SV College is een initiatief van Buro Ben van Lieshout

Update SV 2023 - actualiteiten dag of middag

Doel (Update van) Kennis van de wet en regelgeving rond ziekteverzuim, re-integratie en participatie Inhoud Jaarlijks zijn er wijzigingen op het terrein van de sociale zekerheid, de wet en regelgeving rond recht op uitkering en re-integratie inspanningen en -instrumenten. In de Update SV worden de belangrijkste wijzigingen op een rijtje gezet. Afhankelijk van de omvang van de wijzigingen en de impact die deze hebben op bestaande processen zal deze cursus 1 of 2 dagdelen duren. Zodra een nieuwe update SV wordt georganiseerd zal hier de inhoud van het programma bekend gemaakt worden Cursusleider De cursus wordt verzorgd door en Ben van Lieshout, gecertificeerd Register- Arbeidsdeskundige. Ben is sedert 1980 werkzaam in de sociale zekerheid en heeft zich gespecialiseerd op het terrein van de wet- en regelgeving. Naast cursussen verzorgt hij onder andere de website www.dearbeidsdeskundige.nl Doelgroep Professionals in de sociale zekerheid, arbeidsdeskundigen, re-integratie-coaches, casemanagers, bedrijfsartsen, klantmanagers, maar ook hrm medewerkers die met sociale verzekeringen te maken hebben. Enige basiskennis van wet en regelgeving SV is noodzakelijk om de cursus te kunnen volgen.

Cursusdatum

Bij voldoende belangstelling wordt een nieuwe datum gepland cursusplaats: Brandevoortste Hoeve Helmond

Programma

Afhankelijk van de omvang van de wijzigingen zal een programma worden gemaakt wat bestaat uit 1 of 2 dagdelen.

Professionals in een dag up-to-date

Aanvullende informatie

Accreditatie:voor de Update SV wordt bij de NVVA accreditatie gevraagd. Dit zal afhankelijk van de duur van de cursus 1 - 3 PE punten zijn. .

Kosten

De kosten, inclusief syllabus en lunch zijn afhankelijk van de omvang 1 dag € 369,00* 1 dagdeel (middag) € 225,00* *eerder een cursus gevolgd bij het SV College dan ontvang je een korting van 10%. Het cursusgeld dient voor aanvang van de cursus te zijn voldaan.